AA Gent krijgt serieuze boost in aanloop naar bekertopper tegen Club Brugge

AA Gent krijgt serieuze boost in aanloop naar bekertopper tegen Club Brugge
Woensdag 02 februari 2022 - 10:30   I   door Redactie

Het Belgische voetbal lijkt nooit te stoppen. Amper is speeldag 25 in de Jupiler Pro League afgewerkt of daar komen de halve finales van de Croky Cup al aan.

En volgens Unibet maakt AA Gent het meeste kans om zijn halve finale tegen Club Brugge winnend af te sluiten. Dat de Buffalo's thuis spelen in een confontatie over twee matchen heeft daar natuurlijk veel mee te maken.

Winst van AA Gent staat aan 2.35 genoteerd, tegenover 3.35 voor een gelijkspel en 3.15 voor een zege van de bezoekers. Dan schat de bookmaker de kansen van Anderlecht op een plaats in de finale een stuk hoger in.

Een zege op het veld van Eupen staat genoteerd aan 1.58, tegenover 4.15 voor een gelijkspel en 5.85 voor een overwinning van de Oostkantonners.

Inhaalmatch?

Tenslotte is er ook nog de inhaalmatch KV Kortrijk-Antwerp. Daarin ziet Unibet de bezoekers als de grote favoriet met een notering van 2.00, terwijl winst van de bezoekers aan 3.60 staat.

Meespelen?

Poll: Welke finale verwacht jij?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024