Bernd Storck slaat iedereen bij Genk opnieuw met verstomming: "Een risico"

Bernd Storck slaat iedereen bij Genk opnieuw met verstomming:
Vrijdag 04 februari 2022 - 22:00   I   door Redactie

KRC Genk staat voor een loodzwaar programma. Door het uitstellen van enkele matchen moet het in de komende twee weken maar liefst vijf keer aan de bak.

Zondag tegen Zulte Waregem, woensdag op OHL, het weekend daarna tegen Standard, vervolgens nog eens op woensdag tegen KV Mechelen en het daaropvolgende weekend naar Anderlecht. Al hebben de Limburgers dat natuurlijk voor een groot stuk aan zichzelf te wijten.

Want de twee matchen die het liet uitstellen omwille van de vele afwezigen moeten ze nu natuurlijk inhalen. Enorm pittig, maar daar lijkt trainer Bernd Storck zich weinig zorgen over te maken, vooral omdat hij zijn spelersgroep fysiek heeft zien groeien.

"Na Union hebben we nog verschillende tests gedaan, fysiek en conditioneel staan we veel verder dan voorheen", aldus Storck in Het Laatste Nieuws. "Dus de jongens die tot nog toe minder hebben gespeeld zijn er klaar voor en ik wil hen het vertrouwen geven."

Bank

Maar dat betekent natuurlijk dat er andere spelers op de bank zullen moeten gaan plaatsnemen. En niet van de minsten. Maar daar heeft de Duitser - zoals we hem ondertussen al kennen - allemaal lak aan.

"Woensdag tegen OHL kan mijn elftal er alweer helemaal anders uitzien. Dat is misschien een risico, maar die verantwoordelijkheid neem ik dan op mij. Het is mijn taak om deze spelerskern verder te ontwikkelen", besluit Storck. Afwachten of dat zo gaat werken.

Poll: Vind je dit een goede manier van werken van Storck?

TAGS  I  KRC Genk  I  Zulte Waregem  I  OHL  I  Standard  I  KV Mechelen  I  Anderlecht

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024