Antwerp onder zware druk net voor topper tegen Union: "Allemaal bullshit"

Antwerp onder zware druk net voor topper tegen Union:
Zaterdag 05 februari 2022 - 07:30   I   door Redactie

De Great Old doet het dit seizoen weer bijzonder goed. Ze staan tweede in het klassement en naderen tot op vier punten van Union als ze zaterdagavond winnen van de leider. Toch zijn er twijfels of dit Antwerp wel mee kan doen voor de titel.

Zo stormde Paul Gheysens bijvoorbeeld na de 1-1 tegen STVV de kleedkamer in om zijn ongenoegen te uiten. Hij verweet de spelers zonder drive, goesting, grinta te spelen. "Passie, strijd en verantwoordelijkheid nemen: daar draaide het om", zei CEO Sven Jaecques bij Het Laatste Nieuws.

Na de felbevochten zege tegen KV Kortrijk pakte coach Brian Priske uit met een stevige speech. "Iedereen haat Antwerp. We zullen mooi voetbal brengen als de zon schijnt. We zullen entertainen als we moeten entertainen", zei hij in de kleedkamer.

Zaterdagavond zal de zon niet meer schijnen, maar iedereen hoopt toch op een mooie topper. Als Antwerp wint, naderen ze tot op vier punten van Union. "Dat zijn nog altijd vier punten. De rest is allemaal bullshit", zei Jaecques daarover.

Niet aanvaarden

"Wij zijn Antwerp en wij mogen niet zomaar puntenverlies of een slechte prestatie aanvaarden", aldus de CEO. "Dat is een ingesteldheid en die moet er nog iets meer in bij de spelersgroep en de coaches. De verwachtingen zijn hoger, zowel intern als extern."

Poll: Speelt Antwerp het slechtste voetbal van de ploegen uit de top vier?

TAGS  I  Antwerp  I  Union  I  STVV  I  KV Kortrijk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024