Vandenbempt verbaast: "Dít is na Union de beste ploeg in de Jupiler Pro League'

Vandenbempt verbaast:
Maandag 07 februari 2022 - 11:30   I   door Redactie

Als er één constante is in de Belgische competitie, dan wel dat Union maar blijft imponeren. Daar kan geen enkele analist naast kijken, ook Peter Vandenbempt niet.

Maar dan is er wel nog de vraag wie de 'Best of the Rest' is. Maar ook daar heeft de analist een duidelijke mening over. "Naast Union vind ik AA Gent misschien wel de betere ploeg in de Jupiler Pro League", aldus Vandenbempt bij Sporza.

"Wat mij betreft doen ze wel nog mee voor de top vier", voorspelt hij zelfs. "Op voorwaarde dat ze het goede voetbal en de vele kansen van de voorbije weken ook blijven omzetten in goals. Met Tissoudali en Depoitre echt fit en in vorm - en Odjidja misschien ook - zou Gent in principe nog beter moeten zijn."

Om vervolgens te besluiten: "En vijf punten achter op Anderlecht is met acht matchen op de kalender nu ook niet onoverkomelijk. Vooral omdat Anderlecht na Nieuwjaar toch ook geen toonbeeld is van stabiliteit."

Poll: Vind jij AA Gent ook de beste ploeg ná Union?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zondag 10 december 2023

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023