Tienkoppig Antwerp stunt alsnog na knotsgekke slotminuten op veld van Seraing

Tienkoppig Antwerp stunt alsnog na knotsgekke slotminuten op veld van Seraing
Vrijdag 11 februari 2022 - 22:40   I   door Redactie

Nog maar eens leek Antwerp puntenverlies te lijden. Maar ondanks dat het een uur met tien moest spelen kon het met een gelukje toch nog de winst meegraaien.

Seraing-Antwerp 0-1

Antwerp kreeg de voorbije weken veel kritiek voor hun voetbal, maar daar wilden de bezoekers op het veld van Seraing duidelijk komaf mee maken. Kansen bij de vleet voor een dominant Antwerp, maar scoren lukte in de eerste helft niet. Vooral Myoshi en Samatta faalden.

En dat brak Antwerp na rust zuur op, vooral omdat Samatta op het uur werd uitgesloten. Al kwam daar opnieuw de arbitrage in opspraak. Ref Denil gaf rood voor een te drieste tackle, maar toen de VAR hem aanmaande om nog eens te kijken weigerde hij zijn standpunt te wijzigen.

Antwerp nog een uur met tien en dat maakte het natuurlijk een stuk moeilijker. Vijf minuten voor tijd vroeg de VAR Denil opnieuw wat beelden te gaan bekijken, deze keer van een overtreding in de zestien op een Seraing-speler, maar ook deze keer hield hij voet bij stuk.

Almeida

En daarvan kon Antwerp alsnog profiteren. Want net toen het in de toegevoegde tijd op nieuw puntenverlies leek af te stevenen kwam de bal na een vrije trap van Nainggolan voor de voeten van Almeida. Die haalde uit en zag zijn schot via Kilota en keeper Dietsch in doel verdwijnen.

Poll: Vind je Antwerp een echte titelkandidaat dit seizoen?

TAGS  I  Union  I  Antwerp  I  Seraing

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024