Roland Duchâtelet doet opvallende oproep aan Genk na klacht over matchfixing

Roland Duchâtelet doet opvallende oproep aan Genk na klacht over matchfixing
Donderdag 17 februari 2022 - 08:00   I   door Redactie

De ex-voorzitter van Standard schreeuwt het al jaren van de daken, maar nu legde hij dus ook een officiële klacht neer. Bij de titel van Anderlecht in 2014 zouden er resultaten beïnvloed zijn door Anderlecht en KRC Genk.

De CEO van Genk Erik Gerits reageerde met een statement. "Eigenlijk willen we niet reageren op iets dat thuishoort in de Fabeltjeskrant. We betreuren het dat personen hun frustraties over het niet bereiken van bepaalde doelen in het verleden na zoveel jaar nog steeds willen afschuiven op anderen", klonk het.

Roland Duchâtelet gaat er niet zo licht over. Bij VRT Nws deed hij een oproep aan de Limburgers. "Ik verwacht dat KRC Genk contact opneemt zodat we samen kunnen onderzoeken wat de details zijn zodat we alles boven water kunnen halen", zei hij.

"Dan kunnen we in plaats van Genk, de club, de echte schuldigen treffen", aldus Duchâtelet. "Van mijn klacht gaat nu zeker een onderzoek komen. Als we precies weten wie wat gedaan heeft, kunnen de rechters oordelen wie de schuldigen zijn in dit verhaal."

Poll: Vreemde oproep van Duchâtelet nadat hij de club in een slecht daglicht plaatste?

TAGS  I  Standard  I  KRC Genk  I  Anderlecht

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024