'Fans kunnen het amper geloven: Club ziet Ruud Vormer mogelijk vertrekken'

'Fans kunnen het amper geloven: Club ziet Ruud Vormer mogelijk vertrekken'
Vrijdag 18 februari 2022 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft het dit seizoen moeilijker dan de voorbije seizoenen. Blauw-zwart staat op de derde plaats en onder Alfred Schreuder ziet het er niet bepaald beter uit dan onder Philippe Clement.

Desondanks is er nog steeds hoop op een derde opeenvolgende titel. Ze staan negen punten achter op leider Union, maar met de play-offs is alles mogelijk. Alfred Schreuder durft wel eens te puzzelen in zijn veldbezetting. "Te veel positiewissels zijn niet goed voor de automatismen", zeggen de meeste analisten.

Schreuder koos aanvankelijk voor Ruud Vormer als verdedigende middenvelder, maar tegen Charleroi gaf hij plots de voorkeur aan Denis Odoi. Club speelde een goede wedstrijd en pakte ook de drie punten. Er wordt verwacht dat Vormer tegen Eupen opnieuw op de bank zal starten.

Tevreden zal de ervaren Nederlander daar niet mee zijn. Zijn contract loopt af in 2023 en dus moet Club stilaan beginnen met onderhandelen. Als Vormer zijn speelkansen ziet minderen, zou hij wel eens kunnen kiezen voor een nieuw project bij een andere club. Afwachten of Mannaert en co hem tóch nog kunnen overtuigen.

Poll: Denk jij dat Ruud Vormer volgend seizoen nog bij Club Brugge speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Eupen  I  Charleroi

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024