Club en Schreuder tonen zich genadeloos en serveren twee hele grote namen af

Club en Schreuder tonen zich genadeloos en serveren twee hele grote namen af
Vrijdag 18 februari 2022 - 16:00   I   door Redactie

Topvoetbal is keihard. Hoeveel verdiensten je ook hebt, eens er resultaten behaald moeten worden telt dat niet meer. En dat ondervinden ook de grootste namen bij Club.

Want Alfred Schreuder liet er in aanloop naar de wedstrijd van zondag tegen Eupen geen gras over groeien. Voor Ruud Vormer en Bas Dost is het als basisspeler over en uit. Enkel een invalbeurt zal hen nog gegund zijn.

Vormer wordt nu plots gebareerd door Denis Odoi in wie de trainer de ideale verdedigende middenvelder ziet. "Ik ben blij met hoe Denis dat invult", klonk het op zijn persconferentie. "Je ziet dat er een bepaalde groei in zijn spel zit. Dat heb ik vorige week ook aangegeven."

En als Vormer nog een sprankeltje hoop had, dan nam Schreuder ook dat weg: "Als je met een extreem aanvallende ploeg speelt, moet je iemand hebben die op die positie de boel dichthoudt. Daarom is het belangrijk dat Denis daar kan spelen."

Spits

Net zoals het belangrijk is dat Charles De Ketelaere in de aanval kan spelen. "Ik ben tevreden hoe Charles het heeft ingevuld als spits. Ik zie niet in waarom ik dat eventueel moet gaan veranderen." Ook Bas Dost mag het dus vergeten. 

Als zoethoudertje gaf Schreuder zijn boomlange aanvaller nog het volgende mee: "Maar we weten natuurlijk dat Bas een gevaarlijke spits is. Hij geeft ons alvast weer een extra optie en dat is mooi." Zoals gezegd, topvoetbal is keihard.

Poll: Denk jij dat Vormer of Dost nog basisspeler kunnen worden dit seizoen?

TAGS  I  Eupen  I  Club Brugge

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024