Antwerp verrast Club en trekt titelstrijd naar zich toe met déze versterking

Antwerp verrast Club en trekt titelstrijd naar zich toe met déze versterking
Vrijdag 25 februari 2022 - 15:15   I   door Redactie

Zondagmiddag staat de topper Antwerp-Club Brugge op het programma. Een belangrijke partij met het oog op de tweede plaats, maar niet enkel dat.

Want omdat Union nog altijd afgetekend leider is, is het voor beide ploegen belangrijk om de voeling te houden, kwestie van niet te veel achterstand op te lopen in aanloop naar play-off 1 en de strijd om de titel. 

In dat opzicht kreeg Antwerp ontzettend goed nieuws. Want op Viktor Fisher en Björn Engels na is iedereen fit. Dus ook smaakmaker Manuel Benson, die een belangrijke versterking is een poging om die titel naar de Bosuil te brengen.

"Manuel is sinds donderdag opnieuw hard aan het trainen", aldus Priske in Het Laatste Nieuws. "Of hij aan de aftrap zal verschijnen, weet ik nog niet. Het wordt afwachten." Zand in de ogen strooien heet zoiets, want even later verklapte de Deense coach zich.

Defensief pijn

"Club Brugge is de beste ploeg in België. Ze hebben meer dan waardige alternatieven. Met de nieuwe coach spelen ze week na week beter, maar wij kunnen hen defensief pijn doen. We hebben verschillende snelle offensieve spelers, waar ik zondag veel van verwacht." Waaronder Benson dus.

Poll: Kan Benson Antwerp de titel bezorgen?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024