Hans Vanaken bezorgt Club Brugge ijskoude douche over transferdossier

Hans Vanaken bezorgt Club Brugge ijskoude douche over transferdossier
Zaterdag 26 februari 2022 - 07:00   I   door Redactie

De naam van Hans Vanaken zal zowat de eerste naam zijn die verschijnt op het wedstrijdblad bij Club Brugge. Dat was zo onder Philippe Clement, maar ook onder Alfred Schreuder. Hij is niet meer weg te denken uit Jan Breydel.

Ondertussen speelt Vanaken al bijna zeven jaar bij blauw-zwart. Hij maakte in 2015 de overstap van Lokeren voor een dikke vier miljoen euro. Een koopje zo blijkt, want hij scoorde ondertussen al 97 doelpunten en leverde ook al 70 assists af in 326 wedstrijden.

Maar of ze hem bij Club nog lang zullen kunnen bewonderen is maar de vraag. Vanaken wordt namelijk binnenkort vader en bij Het Laatste Nieuws sprak hij zich uit over de invloed daarvan op een mogelijke transfer. "Het is niet dat dit een streep trekt door een transfer", zei hij.

Dat hadden ze bij Club toch graag anders gezien. "Je weet nooit welke aanbiedingen er nog komen. Het zal een club moeten zijn waarvan ik weet dat ons kindje er goed kan opgroeien", aldus de middenvelder. "Met grotere kinderen is zo'n transfer volgens mij moeilijker, dan met een baby. De eerste drie jaar beseft dat kindje toch niet waar het opgroeit."

Poll: Denk jij dat Hans Vanaken nog meer dan twee seizoenen bij Club Brugge blijft?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024