'Druk neemt toe: Brian Priske mogelijk niet meer op de bank tegen Beerschot'

'Druk neemt toe: Brian Priske mogelijk niet meer op de bank tegen Beerschot'
Maandag 28 februari 2022 - 07:30   I   door Redactie

Enkele weken geleden zag het er nog zo goed uit, maar na de drie op twaalf staat bij Antwerp alles op zijn kop. Paniek zou ervoor kunnen zorgen dat Priske ontslagen wordt.

Want Het Laatste Nieuws schrijft dat de trainer nu toch stilaan moet beginnen vrezen voor zijn positie. Feit is dat de druk langs alle kanten toe neemt. "Extern - de fans morren al langer - maar ook intern. Daar zijn ze allerminst tevreden met de cijfers van de voorbije weken én de geleverde prestaties."

En dat heeft niet enkele met scorebordjournalistiek te zien. Ook zij zien dat er op het veld vanalles schort. "In de voetballerij is het dan meestal de trainer die daarvoor boet. De vele geblesseerden — ook Ritchie De Laet viel uit voor de match in Brugge — als (mini-)excuus."

Volgende week zondag wordt de stadsderby tegen Beerschot afgewerkt. Altijd een match op leven en dood voor Antwerp. "Daarin moeten ze opnieuw aanknopen met de overwinning", besluit de krant. "Voor de fans. Voor het klassement. Voor hun coach — als hij die kans nog krijgt."

Poll: Denk je dat Priske tegen Beerschot nog op de bank zit?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Beerschot

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024