Gert Verheyen heeft duidelijke mening over slag van Vanaken tegen Antwerp

Gert Verheyen heeft duidelijke mening over slag van Vanaken tegen Antwerp
Dinsdag 01 maart 2022 - 09:00   I   door Redactie

Er was afgelopen weekend weer heel wat te doen rond de arbitrage en de VAR. Vraag dat maar aan Vincent Kompany of Hein Vanhaezebrouck. Maar ook in de topper Club Brugge-Antwerp ging het over de scheidsrechterlijke beslissingen.

Zo rukte Hans Vanaken zich in de eerste helft los van Michael Frey, maar deelde daarbij ook een tik uit in het aangezicht van de 27-jarige Zwitser. Scheidsrechter en VAR grepen niet in. Antwerp kreeg wel een vrije trap, maar volgens een groot deel kijkers had hij rood moeten krijgen.

Gert Verheyen neemt het op voor de smaakmaker van Club Brugge. "Wij gaven commentaar en hebben daar amper iets over gezegd, omdat ik helemaal niet het gevoel had dat daar iets ernstigs gebeurd was, of dat dat een agressieve daad was", zei hij bij Extra Time.

De analist vindt dus dat de scheidsrechter goed gehandeld heeft, al zou hij nog kunnen begrijpen als Vanaken geel had gekregen. "Ik vind dat zeker geen rood. Desnoods kun je geel geven, als je echt vindt van ok, hij heeft hem in het gezicht geslagen", stelde hij nog.

Poll: Had Hans Vanaken een kaart moeten krijgen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024