'Wouter Vrancken shockeert Mechelen- en Genk-fans met nieuwe uitdaging'

'Wouter Vrancken shockeert Mechelen- en Genk-fans met nieuwe uitdaging'
Dinsdag 08 maart 2022 - 15:00   I   door Redactie

Wouter Vrancken is bezig aan zijn vierde seizoen bij KV Mechelen. Ook dit seizoen gaat het goed met Malinwa. Er is zelfs nog de hoop om bij de eerste vier te eindigen. Maar wat gebeurt er volgend seizoen met Vrancken?

Hij werd al meermaals gelinkt aan een vertrek. KRC Genk werd naar voren geschoven als favoriet, maar het zou wel eens helemaal anders kunnen uitdraaien. "Mensen kijken vaak naar het geijkte verhaal van trainers die het goed doen en naar een grotere ploeg trekken", zei hij bij Sport/Voetbalmagazine.

"Dat zou kunnen, maar een volgende stap kan voor mij ook iets helemaal anders betekenen", aldus Vrancken. "Ik zit nu vier jaar bij KV en ik wil na dit seizoen graag uit mijn comfortzone stappen, maar juist omdat ik geen vooropgezet plan heb, kan dat alle kanten op gaan."

Een stap hogerop behoort tot de mogelijkheden, al is dat geen must voor de 43-jarige coach. "Ik sluit niets uit. Voor anderen kan de keuze die ik ga maken weleens raar en onlogisch lijken. Als je wilt, kun je áltijd werk vinden. En dat móét voor mij niet in het voetbal zijn", sloot hij af.

Poll: Zal Wouter Vrancken volgend seizoen nog trainer zijn in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  KRC Genk  I  KV Mechelen

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024