Club Brugge-ploegmaat doet opeens boekje open over Noa Lang

Club Brugge-ploegmaat doet opeens boekje open over Noa Lang
Woensdag 09 maart 2022 - 13:30   I   door Redactie

Er is al heel wat gezegd en geschreven over Noa Lang. Feit is dat de Nederlander een karaktertje is en dat je daar in de kleedkamer wel mee moet kunnen omgaan.

Dat geldt voor de trainer, maar evenzeer voor zijn ploegmaats. Maar waar je zou verwachten dat er wel enkelen zijn die zich ergeren aan de fratsen van de flankaanvaller, blijkt eerder het omgekeerde.

Dat beweert alleszins Kamal Sowah, de Ghaneese aanvaller die tijdens de winterstop verhuurd werd aan AZ. "Een fantastische speler én ploeggenoot", is Sowah overduidelijk in een gesprek met Voetbal International. Al geeft hij toe dat hij aanvankelijk twijfels had.

"Voordat ik naar Brugge kwam, had ik veel verhalen gelezen over hem. Dat het een aparte jongen zou zijn en zo. De realiteit is compleet anders. Noa is een ontzettend aardige en sociale jongen." En zelfs veel meer dan dat.

Klik

"Hij zorgde dat ik me snel thuis voelde, we hadden meteen een klik", onthult Sowah. "We hebben nog steeds contact met elkaar. Zo zie je maar dat imago en werkelijkheid niet altijd hetzelfde zijn." Schijn bedriegt inderdaad.

Poll: Snap je dat de Lang op het veld en in de kleedkamer zo verschillend kunnen zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  AZ

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024