Hallucinant: 'Déze vrouw besliste dat Refaelov niet mocht spelen bij Antwerp'

Hallucinant: 'Déze vrouw besliste dat Refaelov niet mocht spelen bij Antwerp'
Woensdag 09 maart 2022 - 11:00   I   door Redactie

Eén van de dingen waar het afgelopen seizoen het meeste ophef werd over gemaakt was het feit dat Lior Refaelov bij Antwerp niet meer mocht aantreden in play-off 1.

De achterliggende reden was dat Refaelov bekend gemaakt had dat hij niet langer wou wachten tot Antwerp - en vooral toenmalig sportief directeur Luciano D'Onofrio - aanbood om zijn aflopende contract te verlengen en hij voor Anderlecht koos.

Dat schoot bij velen in het verkeerde keelgat, maar bij één iemand in het bijzonder. Met name Ria Vandoorne... Ria wie? Het gaat hier over de vrouw van Antwerp-voorzitter Paul Gheysens. En Het Laatste Nieuws schrijft dat zij en zij alleen besliste dat Rafa niet meer in play-off 1 mocht aantreden.

Hallucinant, maar de krant laat een bron aan het woord die bevestigt. "Anders had hij de play-offs nog kunnen doen, maar dat mocht niet van haar", klinkt het. "Een zeer charmante vrouw, voor wie naar haar pijpen danst. Maar wie op haar tenen trapt, vliegt." En volgens HLN is er nog wel meer dat zij beslist voor haar man.

Keiharde tante

Er zou een keiharde tante schuilen in Ria Vandoorne. "De uitval van Gheysens in de kleedkamer afgelopen weekend? Daar heeft ook mevrouw een handje van weg. Ria Vandoorne is gedreven ten koste van alles." Benieuwd wat Refaelov zelf daarvan vindt.

Poll: Geloof je dit verhaal?

TAGS  I  Antwerp  I  Anderlecht

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024