Fans zijn geschokt door nieuwe onthullingen over Antwerp-voorzitter Gheysens

Fans zijn geschokt door nieuwe onthullingen over Antwerp-voorzitter Gheysens
Woensdag 09 maart 2022 - 14:00   I   door Redactie

De gebeurtenissen rond Antwerp-Beerschot afgelopen weekend blijven de debatten beheersen. Steeds meer komen de tongen los over Paul Gheysens.

Dat de Antwerp-voorzitter tijdens de rust van de derby razend de kleedkamer indook en vervolgens niet alleen de spelers maar ook coach Brian Priske met de grond gelijkmaakte, gaat er bij veel analisten en waarnemers absoluut niet in.

Ook niet bij Eddy Snelders. "Voor een trainer is zoiets catastrofaal", stelt hij bij De Witte Duivel. "Dat is een aantasting van je autoriteit in de hoogste vorm. In zoverre dat je jezelf de vraag moet stellen of je nog wel kan functioneren."

En de analist onthult ook details over een ander voorval. "Het is trouwens niet de eerste keer dat zoiets gebeurde. Ook tegen STVV ging hij al fel tekeer in de kleedkamer. Ik ga niet zeggen in een totaal beschonken toestand, maar ik heb toch gehoord in een goed aangeslagen toestand."

Merkwaardig

"Het is heel merkwaardig dat mensen die zoveel geld hebben verdiend in een ander vak, zich in een aantal jaar kunnen omvormen tot volledige voetbalkenners om dan iedereen de levieten te komen lezen", verbaast Snelders zich tenslotte. "Maar als rijke weldoener hebben ze daar lak aan."

Poll: Vind je het kunnen dat een voorzitter in beschonken toestand zoiets doet?

TAGS  I  Antwerp  I  Beerschot

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024