'Kompany baalt, Anderlecht in vieze papieren voor topper tegen Antwerp'

'Kompany baalt, Anderlecht in vieze papieren voor topper tegen Antwerp'
Donderdag 10 maart 2022 - 08:30   I   door Redactie

We naderen het einde van de reguliere competitie. Puntenverlies kan in deze fase van de competitie dodelijk zijn. Anderlecht ontvangt zondag Antwerp. Een duel tussen de vierde en de derde in de stand, met een verschil van amper één punt.

Voor zo'n topper hoopt een coach natuurlijk om zijn beste ploeg te kunnen opstellen, maar dat zal bij Anderlecht niet het geval zijn. Wesley Hoedt pakte geel tegen KV Oostende en is geschorst voor de topaffiche tegen Antwerp. Zeno Debast leek dan de ideale vervanger, maar hij is nog niet helemaal fit.

Volgens Kjell Doms, de nieuwe Anderlecht-watcher van Het Laatste Nieuws, trainde de 18-jarige verdediger na zijn blessure enkel nog individueel en dus is de kans bijzonder klein dat we hem zondag op het veld zullen zien. Ook Hannes Delcroix is onvoldoende hersteld na een blessure aan de adductoren.

Het ziet ernaar uit dat Killian Sardella naast Lisandro Magallán zal plaatsnemen in de paars-witte centrale verdediging. Hij viel nochtans regelmatig door de mand én is van nature een vleugelverdediger. Afwachten wat Vincent Kompany uit zijn hoed tovert.

Poll: Is Sardella goed genoeg voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Oostende

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024