Tarik Tissoudali krijgt het keihard te verduren: "Zijn voet gebroken"

Tarik Tissoudali krijgt het keihard te verduren:
Donderdag 10 maart 2022 - 11:30   I   door Redactie

AA Gent is momenteel misschien wel de best voetballende ploeg van het land. De Buffalo's pakten 15 op 15 in de competitie en wonnen op een maand tijd twee keer van Club Brugge. Er was veel te doen rond de actie van Tarik Tissoudali in de halve finale op Jan Breydel.

Tien minuten voor tijd stond het al 0-3 in het voordeel van AA Gent. De spits kreeg de bal op de linkerflank en besloot om met beide voeten op de bal te gaan staan. "Het was niet mijn bedoeling om Club Brugge te provoceren", zei hij daarna bij Extra Time.

Michael Ngadeu, een andere sterkhouder bij Gent, zou er niet mee kunnen lachen. "Ik ben rustig en reageer nooit, maar als Tarik dat bij mij had gedaan, had ik zijn voet gebroken en gingen we er samen af", was hij eerlijk bij Het Nieuwsblad. "Misschien dacht hij dat ik een grapje maakte, maar ik ben heel ernstig."

"Ik vind dat je nederig moet blijven", ging hij verder. "Als je dat doet in Brugge, toon je geen respect tegenover je tegenstander. Dat is alsof je bij mij thuis zou komen en mijn vrouw zou nemen voor mijn ogen en me dan nog beledigt ook."

Poll: Wat vond jij van de actie van Tissoudali?

TAGS  I  AA Gent  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024