'Sinan Bolat verlaat Gent en trekt mogelijk naar andere Belgische topclub'

'Sinan Bolat verlaat Gent en trekt mogelijk naar andere Belgische topclub'
Donderdag 10 maart 2022 - 12:00   I   door Redactie

Sinan Bolat heeft zich in de nesten gewerkt bij AA Gent. Hij was er nochtans lange tijd titularis, maar de wintermercato heeft ervoor gezorgd dat hij ondertussen genoegen moet nemen met een plaats op de bank.

De Turkse keeper probeerde in de wintermercato een transfer te versieren, maar Gent wilde niet meewerken. Hij stuurde dan maar zijn kat naar de training en sindsdien staat zijn concurrent Davy Roef tussen de Gentse palen. Hij doet het daar bijzonder goed.

Het contract van Bolat loopt af na het seizoen en de Buffalo's zouden hem geen contractverlenging meer aanbieden. Dat meldt Het Laatste Nieuws. In de zomer mag hij de club dus transfervrij verlaten en dan zou een terugkeer naar KRC Genk tot de mogelijkheden behoren.

Bolat speelde bij de jeugd van Genk en werkte zich zo op tot de A-kern. Vermoedelijk verlaat Vandevoordt Genk na het seizoen. De weg ligt dus open voor een terugkeer van Bolat, al is het maar de vraag of de supporters daarvoor staan te springen na zijn gevoelige overstap naar Standard in 2009.

Poll: Denk je dat Bolat volgend seizoen nog bij een Belgische topclub speelt?

TAGS  I  AA Gent  I  KRC Genk

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024