Bernd Storck wijst opeens naar Club Brugge: "Dát moeten ze goed beseffen"

Bernd Storck wijst opeens naar Club Brugge:
Zaterdag 02 april 2022 - 14:00   I   door Redactie

KRC Genk sprak voor het seizoen nog titelambities uit, maar twee speeldagen voor het einde van de reguliere competitie staan ze op een teleurstellende achtste plaats. Zelfs over play-off 2 zijn ze in Limburg nog niet zeker.

De Genkies hebben het wel zelf nog in handen en moeten enkel nog voorbij Eupen en Seraing. In principe twee haalbare kaarten. Voor de interlandbreak verloor Genk met 3-1 van Club Brugge. Bernd Storck zag veel goede dingen op Jan Breydel, maar toch ook heel wat slechte.

"Ik vond ons in Brugge erg goed staan, dat spiegelen van een 5-3-2 geeft zeker mogelijkheden naar de toekomst toe", zei de Duitse coach bij Het Belang van Limburg. "Wat het zondag wordt, kan ik nog niet zeggen", bleef hij enigszins mysterieus.

"Maar het is duidelijk dat de spelers heel goed moeten beseffen wat ze moeten doen om zo'n vijfmansdefensie te ontmantelen. En vooral wat ze moeten doen op de momenten dat we de bal niet hebben. Dat blijft één van onze grote werkpunten", sloot hij af. Benieuwd of de spelers de boodschap begrepen hebben.

Poll: Had jij dit seizoen meer verwacht van Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Eupen  I  Seraing

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024