Club Brugge krijgt gigantische boost in aanloop naar ongeziene titelstrijd

Club Brugge krijgt gigantische boost in aanloop naar ongeziene titelstrijd
Vrijdag 08 april 2022 - 08:00   I   door Redactie

De titelstrijd zal voornamelijk gaan tussen Union en Club Brugge. Al mag je Antwerp en Anderecht/AA Gent niet helemaal afschrijven natuurlijk. Het wordt alleszins een spannende strijd.

Union staat momenteel vijf punten voor op Club Brugge. De meeste analisten voorspellen dat Club Brugge ook dit seizoen de titel zal pakken. Ook Lorenzo Staelens geeft blauw-zwart het meeste kans. Als de kloof van vijf punten behouden blijft, zal Union na de halvering slechts twee punten voorsprong hebben.

"Dat betekent dat Club er in één wedstrijd al over kan gaan", zei de ex-Rode Duivel bij Krant van West-Vlaanderen. "Ik denk dat Club beter met deze spannende situatie kan omgaan, omdat Union het niet gewoon is om onder echte titeldruk te spelen."

Niet alleen de titeldruk, maar ook de spelerskern spreekt in het voordeel van Club. "De fitheid en de frisheid waarmee je je spel kan spelen, zal de doorslag geven en dan staat Club er volgens mij beter voor", sloot hij af. Benieuwd of Alfred Schreuder meteen zijn eerste landstitel pakt met blauw-zwart.

Poll: Wie pakt dit seizoen de titel?

TAGS  I  Union  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Rode Duivels

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024