'Brian Priske en Paul Gheysens zorgen voor grote verrassing op de Bosuil'

'Brian Priske en Paul Gheysens zorgen voor grote verrassing op de Bosuil'
Zaterdag 09 april 2022 - 16:00   I   door Redactie

En of het een woelig seizoen is op de Bosuil. Het spel laat vaak te wensen over, maar de resultaten zijn wel meer dan degelijk. Antwerp mag straks zelfs meestrijden voor de titel.

De stoel van Brian Priske is al een hele tijd aan het wankelen. Voorzitter Paul Gheysens had veel meer verwacht van zijn ploeg en dat uitte hij door tot twee keer toe razend de kleedkamer in te stormen. Daar clashte hij serieus met de Deense trainer.

Brian Priske had het moeilijk met het incident. "Wat er gebeurd is met de voorzitter tijdens de wedstrijd tegen Beerschot heeft dit seizoen het meeste indruk op mij gemaakt", zei hij bij Het Nieuwsblad. "Uiteraard is dat een heftig moment geweest, daar ga ik niet over liegen."

Je zou denken dat beide heren het ondertussen bijgelegd hebben in het belang van de club, maar verrassend genoeg is dat niet het geval. "Er is toen heel veel druk op mij en de spelers komen te liggen", aldus Priske. "We hebben elkaar niet meer gesproken."

Onhoudbaar

De relatie tussen Priske en Gheysens lijkt onherstelbaar beschadigd. De situatie voor de Deense coach wordt zo onhoudbaar. Vermoedelijk mag hij na het seizoen zijn valiezen pakken. Daar is al langer sprake van, maar duidelijker kan het niet meer worden.

Poll: Denk je dat Priske volgend seizoen nog trainer is bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Beerschot

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024