'Vincent Kompany heeft verrassende vervanger voor Joshua Zirkzee nú al beet'

'Vincent Kompany heeft verrassende vervanger voor Joshua Zirkzee nú al beet'
Donderdag 21 april 2022 - 17:00   I   door Redactie

Het einde van de competitie nadert en zowat elke club is bezig met volgend seizoen. Bij Anderlecht liggen er heel wat dossiers op tafel, waaronder die van Joshua Zirkzee.

Hij keert in principe terug naar zijn moederclub Bayern München. Anderlecht zou hem nochtans graag langer aan zich binden, maar hij lijkt financieel onhaalbaar. De Duitse grootmacht zou naar verluidt geen genoegen nemen met acht miljoen euro. Onmogelijk dus voor paars-wit.

Aangezien geld een probleem is, is de kans groot dat de Neerpede-jonkies meer kansen zullen krijgen volgend seizoen. Dat geldt ook voor Mario Stroeykens. De 17-jarige aanvaller wordt gezien als een groot talent en mocht dit seizoen al zeven keer invallen in de competitie. De kans zit erin dat híj de vervanger van Zirkzee wordt.

Vincent Kompany is duidelijk fan van Stroeykens en dat laat hij ook duidelijk merken in MAUVE. "Volgend seizoen is voor mij een moment waar iedereen de kwaliteit van Mario begint door te hebben", zei de Anderlecht-coach. Hij mag dus hopen op meer speelminuten volgend seizoen.

Poll: Denk je dat Stroeykens volgend seizoen meer kansen zal krijgen van Kompany?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bayern München

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024