Radja Nainggolan laat zich volledig gaan: "Interesseert me geen zak"

Radja Nainggolan laat zich volledig gaan:
Zaterdag 23 april 2022 - 12:00   I   door Redactie

Paul Gheysens is de man van de verrassingen. Afgelopen zomer haalde hij Radja Nainggolan naar de Bosuil. Enkele weken geleden trok hij de omstreden Marc Overmars aan.

Een bom ontplofte na de aanstelling van Marc Overmars als nieuwe technisch directeur. "Wat er allemaal in de kranten geschreven wordt, interesseert mij geen zak", zei Radja Nainggolan daarover bij Het Nieuwsblad. "Die behandelt mij met maximaal respect. Da's het belangrijkste voor mij."

Opvallend is wel dat we Overmars voorlopig amper te zien kregen tijdens wedstrijden van de Great Old. "Die is alles nog aan het verkennen", legde Nainggolan uit. Het zit duidelijk goed tussen de twee belangrijke pionnen van Antwerp. En dat heeft vooral te maken met het gelijkaardige parcours als speler.

"Hij heeft ook op heel hoog niveau gevoetbald. En dat is niet altijd makkelijk", aldus Il Ninja. Nainggolan ging van de Italiaanse top naar de Belgische top en had tijd nodig om zich aan te passen. "Dat zei hij ook tegen mij: Ik heb dat ook gehad toen ik van Barcelona terug naar Nederland ging. Hij begrijpt mij", sloot de middenvelder af.

Poll: Denk je dat Nainggolan volgend seizoen nog bij Antwerp speelt?

TAGS  I  Antwerp

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024