'De Bruyne blijft gefrustreerd achter bij City na nieuwe Haaland-wending'

'De Bruyne blijft gefrustreerd achter bij City na nieuwe Haaland-wending'
Dinsdag 26 april 2022 - 20:30   I   door Redactie

Kevin De Bruyne is dé man in vorm bij Manchester City. De Cityzens staan op kop in de Premier League en treffen Real Madrid in de halve finale van de Champions League.

Manchester City domineert zowat elke wedstrijd, maar een echte spits hebben ze niet. Dat zou Kevin De Bruyne toch graag anders zien. Erling Haaland leek lange tijd op weg naar het Etihad Stadium, maar BILD komt nu met nieuwe informatie op de proppen.

In maart revalideerde het Noorse fenomeen in München en dat blijkt nu niet toevallig te zijn. Hasan Salihamidzic, de technisch directeur van Bayern München, had toen naar verluidt een gesprek met de superspits. Ook clubbestuurder Oliver Kahn zou een gesprek gehad hebben met Mino Raiola, zijn zaakwaarnemer.

Een nieuwe, maar vooral straffe wending dus. Bij Bayern vrezen ze voor het vertrek van Robert Lewandowski en dan zouden ze graag Erling Haaland ter vervanging willen. Misschien kan City de Noor toch nog overtuigen als het straks de beker met de grote oren in de lucht mag steken?

Poll: Denk je dat De Bruyne nóg beter zal spelen als City Haaland binnenhaalt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Real Madrid  I  Bayern München

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024