Alfred Schreuder onthult: "Aan hém irriteerde ik me, zijn gedrag moest anders"

Alfred Schreuder onthult:
Woensdag 18 mei 2022 - 13:15   I   door Redactie

Nog één speeldag en Alfred Schreuder is weg bij Club Brugge. Met een titel op zak, maar ook zonder een onuitwisbare indruk na te laten.

Al is het natuurlijk altijd moeilijk om midden in een seizoen bij een club in te stappen. Dat heeft de Nederlander zelf ondervonden. Zelfs in zijn omgang met een speler met wie hij eerder een uitstekende relatie had. 

Want zo goed Schreuder het kon vinden met Noa lang bij Ajax, zo moeizaam ging het aanvankelijk bij Club Brugge. "Ik heb waarschijnlijk ook niet alles goed gedaan", bekende hij bij Extra Time. "Het lukte me in het begin niet om hem te raken."

"Het is waar dat ik in het begin wat problemen met hem had", gaf hij wat meer uitleg. "Op bepaalde momenten moest hij zich anders gedragen, vond ik. Ik irriteerde hem, hij irriteerde mij." Met als gevolg dat Lang zelfs een tijdje op de bank belandde.

Mooiste overwinning

Maar eind goed, al goed. De flankaanvaller kwam weer in de ploeg en kon in schoonheid afscheid nemen."Dat heb ik hem ook gezegd. Voor mij is het één van de grootste overwinningen geweest die we samen geboekt hebben."

Poll: Zou een trainer altijd zo eerlijk moeten zijn?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022