"Noa Lang maakt meer kans om Gouden Bal te winnen dan Kevin De Bruyne"

Donderdag 02 juni 2022 - 20:45   I   door Redactie

Alle voetballiefhebbers in de Lage Landen kijken uit naar vrijdag wanneer de clash tussen België en Nederland afgewerkt wordt. Al begon de match eigenlijk al donderdagavond.

Want het was Louis van Gaal die op de persconferentie op zijn geheel eigen manier de show stal. Dat deed de Nederlandse bondscoach naar aanleiding van een vraag van een journalist of het klopte dat hij tegen Noa Lang gezegd heeft dat die de wereldtop kan halen.

"Hij moet in zijn gedrag en discipline dan wel een stukje bijleren", kon Het Laatste Nieuws uit de mond van Van Gaal noteren. "Maar hij heeft ongelooflijke creatieve kwaliteiten. Hij kan met één actie een wedstrijd openbreken, niet veel spelers kunnen dat."

Op de vraag welke Belg dit seizoen het meest indruk op hem maakte, antwoordde hij snel. "De Bruyne natuurlijk. Voor mij is dat de winnaar van de Gouden Bal, maar hij zal niet snel gekozen worden. Ze kiezen altijd aanvallers. In dat opzicht maakt Lang meer kans dan De Bruyne." En lachje volgde. Van Gaal ten voeten uit.

Poll: Kan je de humor van Van Gaal hebben?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Oranje  I  Nederland  I  Polen  I  Wales

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024