Transfermarkt LIVE: Nielsen weg naar buitenland, mokerslag voor De Ketelaere?

Transfermarkt LIVE: Nielsen weg naar buitenland, mokerslag voor De Ketelaere?
Zondag 03 juli 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Union gaat Casper Nielsen dan toch laten gaan - zo goed als zeker naar het buitenland - en als vervanger Oussama El Azzouzi, een 21-jarige defensieve middenvelder van FC Emmen, aantrekken.

*Charles De Ketelaere mag naar verluidt een transfer naar Leeds vergeten, de Engelsen gaan voor Cody Gakpo van PSV als vervanger van de vertrekkende Raphinha.

*Anderlecht zou Michel Vlap naar FC Twente laten vertrekken voor amper twee miljoen euro, zes miljoen minder dan het in 2019 voor de Nederlander betaalde aan Heerenveen.

*Antwerp heeft de contracten van Ritchie De Laet (33) en Faris Haroun (36) verlengd met respectievelijk twee en één jaar.

*Paars-wit zou een bod gedaan hebben op Yerson Chacon, een 19-jarige flankaanvaller van het Venezolaanse Deportivo Tachira die vorige winter op de radar stond bij Club Brugge.

*Carl Hoefkens liet onverwachts David Okereke opdraven in de oefenmatch tegen Beerschot, maar de bedoeling van blauw-zwart is nog altijd om de spits te verkopen en zoveel mogelijk van de acht miljoen euro te recuperen.

*Blauw-zwart vangt nog onverwachts een aanzienlijk deel van de twee miljoen euro die RKC krijgt voor de transfer van Ahmed Touba naar Basaksehir, een deal die bij zijn verkoop in 2020 werd beklonken.

*Adnan Januzaj zou de opvolger van Dries Mertens worden bij Napoli. Hij kan transfervrij vertrekken bij Real Sociedad.

Poll: Vind je dat Club Okereke van de hand moet doen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024