'Club Brugge duwt door en gaat Jupiler Pro League-smaakmaker binnenhalen'

'Club Brugge duwt door en gaat Jupiler Pro League-smaakmaker binnenhalen'
Donderdag 14 juli 2022 - 08:30   I   door Redactie

Er is geen stoppen aan Club Brugge. Lukt het niet om het ene target binnen te halen, dan gaan ze gewoon over naar het volgende target.

De scoutingslijst bij blauw-zwart is goed opgesteld. Met heel wat waardige alternatieven voor als diegene bovenaan het lijstje niet haalbaar blijkt. Dat is uiteraard ook zo na het mislukken van de overgang van Casper Nielsen van Union.

Want voetbaljournalist Sacha Tavolieri meldt nu dat de Bruggelingen hun pijlen gewoon op een andere Belgische club hebben gericht. Met name Standard en zijn talentvolle middenvelder Nicolas Raskin.

Volgens Tavolieri heeft de landskampioen zelfs al onderhandelingen gevoerd met de entourage van één van de weinige lichtpunten van vorig seizoen. En ook met Standard is er al gepraat, al houden de Rouches voorlopig de boot af.

Laatste contractjaar

De verwachting is evenwel dat er straks toch een opening komt, zeker omdat Raskin in Luik zijn laatste contractjaar ingaat. Als Standard dus nog iets wil vangen voor zijn sterkhouder, zal het verplicht zijn een transfer te doen.

Poll: Zou je Raskin een versterking vinden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Standard

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024