Plotsklaps ferme domper voor Club Brugge: Vliegtuig moet onverwachts uitwijken

Plotsklaps ferme domper voor Club Brugge: Vliegtuig moet onverwachts uitwijken
Woensdag 14 september 2022 - 17:00   I   door Redactie

Woensdagochtend vloog Club Brugge van Porto terug naar Oostende. De landskampioen kon op het vliegtuig nagenieten van de 0-4 overwinning op het veld van FC Porto.

Maar lang zonder zorgen genieten konden ze niet. Bij hun aankomst in Oostende bleek het namelijk dat het vliegtuig helemaal niet kon landen. Er was een F-16 van het Belgische leger dat na een ongeluk een noodlanding moest maken in Oostende, zo meldt Het Nieuwsblad.

De straaljager was door een bliksemschicht getroffen en moest dus noodgedwongen landen. Er geraakte niemand gewond, maar er zouden wel heel wat giftige stoffen ontsnapt zijn. Het vliegveld werd dan ook ontruimd en de twee geplande landingen werden omgeleid.

Zodoende moest Club Brugge dus uitwijken naar Zaventem, waar ze vast kwamen te zitten. Er werd nog gecheckt of het mogelijk was om van Zaventem naar Oostende te vliegen, maar tevergeefs. Na vroeg uit de veren te moeten, zullen de Club-spelers dus ook laat thuis zijn. Ze worden uiteindelijk met de bus van Zaventem naar Westkapelle gebracht.

Poll: Denk jij dat de Club-spelers veel last gaan ondervinden door de verlengde reistijd?

TAGS  I  Club Brugge  I  Porto

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024