'Te gek voor woorden: Eerste monsterbod op Club-sterkhouder nu al onderweg'

'Te gek voor woorden: Eerste monsterbod op Club-sterkhouder nu al onderweg'
Vrijdag 30 september 2022 - 08:00   I   door Redactie

De zomermercato is amper afgelopen of daar is in de verte al de wintermercato in zicht. En daar lekt nu al nieuws over uit.

Het hoeft niet te verbazen dat daar ook de naam van Club Brugge genoemd wordt. Het logische gevolg van het feit dat blauw-zwart het zo goed doet in de Champions League. En dan springen natuurlijk ook een aantal sterkhouders in het oog.

Zoals Andreas Skov Olsen, al sinds het seizoensbegin uitstekend op dreef. Volgens het Deense Tipsbladet blijft dat niet zonder gevolgen. Tottenham, al langer geïnteresseerd in de flankaanvaller, zou een concreet bod voorbereid hebben.

En op vraag van trainer Antonio Conte, die naar verluidt gek is op de Bruggeling, zou Tottenham dat bod op korte termijn al doorsturen. Kwestie van alle concurrentie voor te zijn en te vermijden dat hij na het WK helemaal onbetaalbaar zou zijn.

Recordsom

De Engelse topclub zou wel beseffen dat Club Brugge Skov Olsen niet zomaar zal laten gaan en dat de kampioen rekent op een recordsom à la Charles De Ketelaere. Rond de 35 miljoen euro dus. De Deen ligt in Brugge nog onder contract tot juni 2026.

Poll: Denk je dat Skov Olsen na de winterstop nog bij Club speelt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Denemarken  I  Frankrijk  I  Tottenham

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023