Duivel Leandro Trossard staat open voor déze transfer: “Ik weet hoe goed ik ben”

Duivel Leandro Trossard staat open voor déze transfer: “Ik weet hoe goed ik ben”
Woensdag 05 oktober 2022 - 16:00   I   door Redactie

Leandro Trossard scheert momenteel hoge toppen in de Premier League. De Rode Duivel pakte afgelopen weekend nog uit met een hattrick tegen Liverpool.

Het is dan ook logisch dat Trossard in de belangstelling staat bij verschillende Engelse topclubs. Volgens het Engelse The Sun zou de Rode Duivel openstaan voor een transfer. “Het hangt er volledig van af welke club komt aankloppen”, wist Trossard daar zelf over te zeggen.

De podcast BBC's Monday Night Club wist Trossard te strikken voor een interview en daar gaf hij een extra woordje uitleg: “Ik voel me goed, op sportief niveau maar ook in mijn privéleven… Maar ik weet vooral ook hoe goed ik ben bij Brighton.”

Daarnaast heeft Trossard veel vertrouwen in zijn nieuwe trainer Roberto De Zerbi. Voor de Duivel is het vooral belangrijk om speelgelegenheid te krijgen. Hij zou het wel zien zitten om zijn ex-trainer Graham Potter achterna te gaan richting Chelsea, op voorwaarde dat hij de bank niet moet komen verwarmen.

Toekomst

Naast Chelsea tonen ook Arsenal, Manchester United én Newcastle United belangstelling voor de Rode Duivel. Het contract van Trossard loopt aan het einde van het seizoen af. Als hij een goed WK speelt zal hij deze winter zonder twijfel felbegeerd zijn op de transfermarkt, al lijkt Trossard dat momenteel ook al te zijn.

Poll: Waar zal Trossard na de wintermercato spelen?

TAGS  I  Brighton  I  Chelsea  I  Manchester United  I  Newcastle United  I  Arsenal FC

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023