Club Brugge krijgt tijdens voorbereiding op terugronde ferme opdoffer toegediend

Zaterdag 10 december 2022 - 14:50   I   door Redactie

Club Brugge speelde zaterdag zijn derde en laatste oefenwedstrijd van de WK-break. In het Belfius Basecamp werkten ze achter gesloten deuren een wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam af, de veertiende in de Eredivisie.

Club Brugge - Excelsior Rotterdam 0-2

Club Brugge begon, zonder WK-gangers, zeker niet slecht aan de wedstrijd, maar moest op slag van rust toch een doelpunt incasseren. Scoren lukte voor blauw-zwart niet voor de onderbreking.

In de tweede helft bracht Hoefkens tien nieuwe namen tussen de lijnen, enkel Lammens mocht blijven staan. Club produceerde weinig druk, maar kon soms via Antonia Nusa toch eens flitsen.

Tien minuten voor affluiten kregen ze weliswaar de doodsteek toegediend. Excelsior maakte er 0-2 van, terwijl  Yaremchuk in het slot nog op de paal trapte. Geen ideale manier om je laatste oefenwedstrijd van de WK-break af te sluiten.

Opstelling eerste helft: Lammens, Mata, Mechele, Boyata, Meijer, Balanta, Nielsen, Yakymenko, Diawara, Sandra, Da Silva (25’ Bisuwu)

Opstelling tweede helft: Lammens, Sabbe, Willems, Simba (71’ Mondele), Sylla, Sobol, Audoor, Talbi, Homma, Nusa, Yaremchuk