'Onprofessionele Michael Frey gaat Nainggolan achterna en wordt uit de kern gezet'

'Onprofessionele Michael Frey gaat Nainggolan achterna en wordt uit de kern gezet'
Dinsdag 17 januari 2023 - 22:00   I   door Redactie

Het lijkt wel of Antwerp de miserie aantrekt. Eerst was er de heisa rond Radja Nainggolan en nu is er ophef rond Michael Frey.

En het is de Zwitser die daar zelf voor zorgt. Althans volgens Het Nieuwsblad. De krant schrijft immers dat Frey zichzelf onmogelijk maakt op de Bosuil en dat hij meent dat hij een transfer moet forceren. En dat doet hij op een negatieve manier.

"Nadat hij enkele dagen individueel trainde, verscheen hij maandag dan toch weer tussen zijn ploegmaats op het oefenveld", klinkt het. "Al was daarmee alles gezegd: hij spande zich niet echt hard in, zo zagen omstaanders."

Gevolg: dinsdag werkte hij weer een individuele oefensessie af. HNB: "Het gedrag van Frey wordt door jongens in de kleedkamer als hoogst onprofessioneel omschreven. 'Hij hangt het uit en laat ons in de steek', zo valt te horen."

Uit wedstrijdkern

Met als gevolg dat de trainersstaf besloot om Frey uit de wedstrijdkern te laten voor de match van woensdagavond op het veld KV Oostende. Zo ontbreekt de nukkige spits voor de tweede keer op rij in de selectie van Antwerp.

Poll: Vind je het terecht dat Frey uit de wedstrijdkern is gezet?

TAGS  I  Antwerp  I  KV Oostende

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024