Nieuw VAR-fiasco na schandalige tackle in Pro League: “Steeds erger!” (VIDEO)

Nieuw VAR-fiasco na schandalige tackle in Pro League: “Steeds erger!” (VIDEO)
Zaterdag 04 maart 2023 - 20:30   I   door Redactie

De Belgische voetbalfans zijn nog volop aan het bekomen van de vele VAR-flaters van de afgelopen week. Zowel in Club Brugge-AA Gent als in de bekermatch tussen Zulte en KV Mechelen kwamen ze in opspraak.

Zaterdagavond speelde OHL tegen Zulte Waregem. Het werd 4-2 in het voordeel van de Leuvenaars, maar de VAR liet zich opnieuw (in de negatieve zin) opvallen. Er was vooral veel te doen over één bepaalde fase.

In de zestigste minuut haalde Timothy Derijck OHL-aanvaller Nsingi onderuit. Derijck was de laatste man, maar de scheidsrechter gaf voordeel. Maar ook toen de aanval beëindigd was, kwam de VAR niet tussen.

En dat is volgens onder meer Olivier Deschacht (opnieuw) een kleine schande: “Dit is een doorgebroken speler die getackeld wordt. Voor mij is dit een rode kaart, die wel achteraf vanuit Tubeke (waar de VAR zit) moet komen.”

Reacties

Op Twitter zijn er ook al heel Belgische voetballiefhebbers die op de beelden hebben geregeerd. “Het failliet van de VAR”, "Ze waren weer porno aan het kijken" en “Het wordt elke week erger en erger”, klinkt het onder meer.

Poll: Verdiende Timothy Derijck hier een rode kaart?

TAGS  I  OHL  I  Zulte Waregem

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024