'Union gaat Belgische topclubs verrassen met ongeziene recordtransfer'

'Union gaat Belgische topclubs verrassen met ongeziene recordtransfer'
Vrijdag 24 maart 2023 - 16:00   I   door Redactie

Union is nu al voor het tweede seizoen op rij dé sensatie van het Belgische voetbal en laat nu ook naast het veld van zich spreken.

Want de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano - toch een autoriteit in zijn vak - meldt nu dat de Brusselaars na dit seizoen sowieso prijsschutter Victor Boniface van de hand zullen doen. 

En niet zomaar, maar wel voor een transfersom tussen tien en vijftien miljoen voor de boomlange Nigeriaan. Terwijl de spits pas vorige zomer voor twee miljoen euro overkwam van het Noorse Bodö/Glimt.

Een ongezien bedrag voor Union, want het transferrecord staat voorlopig op naam van Deniz Undav die voor zeven miljoen euro naar Brighton vertrok. Een flink signaal ook naar de Belgische topclubs dat de Brusselse revelatie maar blijft groeien.

Poll: Vind je 15 miljoen genoeg voor Boniface?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zondag 4 juni 2023

zaterdag 3 juni 2023

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023