Onthutsende beelden: Schandalige reden voor rode kaart Lukaku onthuld

Onthutsende beelden: Schandalige reden voor rode kaart Lukaku onthuld
Woensdag 05 april 2023 - 08:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku kwam dinsdag in actie in de beker van Italië tegen Juventus. Er was een opvallende hoofdrol weggelegd voor de Rode Duivel.

In de heenwedstrijd van de halve finale van de Coppa Italia zorgde Lukaku vanop de stip in de toegevoegde tijd voor de gelijkmaker. Die penalty kan je hier bekijken. Het doelpunt zelf was weliswaar niet hetgene dat woensdagochtend heel Italië bezighield. Lukaku werd een paar seconden nadat hij gescoord had van het veld gestuurd.

Hij vierde zijn goal met een vinger op de mond en zijn andere hand tegen zijn voorhoofd — een populaire viering die hij ook tegen Zweden deed. Scheidsrechter Massa vond dat hij de tegenstander jende. Lukaku maakte dat gebaar recht voor de neus van de Juventus-ultra’s. Op Twitter doen er nu beelden de ronde van racistische bejegeningen aan het adres van Lukaku.

Enkele Juve-fans lieten zich van hun slechtste kant zien door oerwoudgeluiden te maken. De straf voor Lukaku — omdat hij de fans ‘uitdaagde’ — is dus wel zéér pijnlijk. Er ontstond trouwens nog een ware knokpartij na de uitsluiting van de Duivel. "Lukaku viert altijd zo, de scheids heeft hem verkeerd begrepen", liet trainer Inzaghi optekenen na de match.

Poll: Dit soort 'fans' horen niet thuis in een voetbalstadion

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024