Lies Vandenberghe laat zich 'poedernaakt' bewonderen: “Zou normaal moeten zijn!”

Lies Vandenberghe laat zich 'poedernaakt' bewonderen: “Zou normaal moeten zijn!”
Zaterdag 08 april 2023 - 15:00   I   door Redactie

Lies Vandenberghe (32) kennen we natuurlijk als sportanker bij VTM en als vrouw van Maarten Breckx. Wanneer ze op ‘VTM Nieuws’ komt, krijgt ze na de uitzending vaak berichtjes van meisjes die sturen hoe geweldig ze eruitziet.

Bij Het Laatste Nieuws — in een artikel getiteld: “Zes bekende vrouwen poseren 'poedernaakt'” — laat ze weten dat ze daarvoor wel net veertig minuten in de schminkstoel gezeten heeft: “Dat is veel, hé? Ik ben 32, heb nog geen diepe rimpels en ben gezegend met de huid van mijn mama. Maar toch is een ‘goeie couche’ een deel van mijn job.”

“Soms heb ik maar vijf uur geslapen door mijn baby van acht maanden, maar onze visagistes kunnen me er laten uitzien alsof ik negen uur geslapen heb”, onthult Vandenberghe. “Ik schrik er nog altijd van wat ze met make-up kunnen doen!” Ze laat zich meteen ook zien hoe ze echt is, zonder make-up.

“Deze foto is hoe mijn vrienden, mijn familie, de sportjournalisten en mensen aan de schoolpoort en crèche me zien. Dat vind ik belangrijk. Als ik de vroege shift heb en in de namiddag mijn kinderen ga halen, veeg ik alles van mijn gezicht omdat ik me zo niét wil tonen”, verklaart Vandenberghe.

Druk

“Onlangs vroeg een oma me of ik Lize haar zus was: ‘Je ziet er jonger uit’. Dat klopt: make-up maakt je ouder.” Afsluiten doet ze met een boodschap voor de jonge meisjes onder ons: “Ik ben blij dat ik opgegroeid ben zonder Instagram en TikTok.”

“De druk die jonge meisjes nu moeten voelen is immens. Het feit dat we deze reportage — over hoe bekende vrouwen er zonder make-up uitzien — maken, is eigenlijk straf”, concludeert de vrouw van Maarten Breckx. “Dit zou normaal moeten zijn!”

 

Poll: Vind jij Lies er goed uitzien zonder make-up?

TAGS  I  VTM  I  VTM Nieuws

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024