Jan Mulder houdt zijn hart vast voor Anderlecht: “Degradatie naar tweede”

Jan Mulder houdt zijn hart vast voor Anderlecht: “Degradatie naar tweede”
Donderdag 13 april 2023 - 11:00   I   door Redactie

Donderdag komt Anderlecht in actie tegen AZ in de Conference League. Ze proberen zich in het tweeluik te plaatsen voor de halve finale van de derde Europese beker.

Ondanks de Europese successen, is het duidelijk dat Anderlecht niet meer de ploeg van weleer is. Jan Mulder zag Anderlecht de laatste jaren door het dal gaan: “Wat is daar in hemelsnaam gebeurd?”

“Dubieuze makelaars, dubieuze praktijken, schulden en oud-topman Van Holsbeeck die samen met een aantal anderen wordt vervolgd, omdat ze de nieuwe eigenaar te veel zouden hebben laten betalen”, zucht hij bij de NOS.

“Als ik mijn vrienden en omstanders beluister, valt het allemaal nauwelijks te begrijpen”, aldus Mulder. Hij sluit af met een ferme waarschuwing: “Kijk naar Duitsland, waar grote namen als Kaiserslautern en HSV in de vergetelheid zijn geraakt.”

Tweede

Dat zijn twee ploegen die samen elf keer landskampioen zijn geworden in Duitsland, maar beiden momenteel in de tweede klasse actief zijn: “Als Anderlecht niet oppast, gaat het ook die kant op!”

Poll: Wat zal Anderlecht tegen 2030 gedaan hebben?

TAGS  I  Anderlecht  I  AZ Alkmaar

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024