Trésor wijst Antwerp-speler aan als schuldige: “Zei iets dat niet nodig was”

Trésor wijst Antwerp-speler aan als schuldige: “Zei iets dat niet nodig was”
Donderdag 11 mei 2023 - 12:00   I   door Redactie

Afgelopen weekend wipte Antwerp over KRC Genk in het klassement. Na de Limburgers met 2-1 te verslaan telt de Great Old één puntje voorsprong op hun titelconcurrenten.

In het absolute slot van de match kregen Vrancken en zijn troepen nog twee opdoffers te verwerken: Mike Trésor en Aziz Ouattara werden in de toegevoegde tijd nog van het veld gestuurd. Trésor kreeg zijn kaart na de bal staalhard tegen Jelle Baitaille - die op de grond lag - te trappen.

Via het YouTube-kanaal van KRC Genk heeft Trésor inmiddels op het voorval gereageerd: “De scheids fluit een fout, maar ik vond niet eens dat het een fout was. Ik kijk dan ook verbaasd naar de scheidsrechter. Intussen zegt die speler (Jelle Bataille, red.) enkele dingen die niet nodig zijn.”

“Daar reageer ik dan op." Toch kijkt hij ook in eigen boezem: "Ik ga erop in en daar krijg ik rood voor. Ik denk dat het gewoon oploopt qua frustratie en op zulke momenten is dat dat niet het beste om te doen. Het is zonde, want nu moet ik een wedstrijd missen.”

Poll: Zal Genk komend weekend winnen tegen Union?

TAGS  I  Antwerp  I  KRC Genk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024