Boskamp duidt opvallende titelfavoriet aan: “Als die eikels het niet redden...”

Boskamp duidt opvallende titelfavoriet aan: “Als die eikels het niet redden...”
Woensdag 17 mei 2023 - 10:00   I   door Redactie

Na drie speeldagen in de Champions’ play-off staat Antwerp aan de leiding in het klassement. Ze namen die positie over van KRC Genk, dat sinds oktober vorig jaar aan de leiding stond.

Bij Het Belang van Limburg was Johan Boskamp te gast om een podcast op te nemen. De Nederlander had het daar onder meer over de titelstrijd, die nog steeds bijzonder spannend is. “Wie is nu de grote titelfavoriet?”, wordt er aan Boskamp gevraagd.

“Ik heb eerder dit seizoen gezegd dat Genk het ging halen en ga nu niet meer zitten veranderen”, aldus de analist. “Dat is veel te makkelijk. (Buldert) Dus als die eikels het daar nu niet meer redden… Dan ga ik af als een gieter!” Om af te sluiten geeft hij nog een tip aan trainer Vrancken.

“Genk stond veertien punten voor, nu staan ze er vier achter. Het is klasse van Wouter dat hij zijn eigen voetbal blijft spelen, als liefhebber vind ik dat echt leuk”, concludeert Boskamp. “Alleen: als je dan zoveel punten weggeeft, moet je het misschien wat realistischer aanpakken.”

Poll: Moet Vrancken het 'realistischer aanpakken'?

TAGS  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  Union

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024