Bookmaker voorspelt nu al wie er de titel gaat pakken op de laatste speeldag

Bookmaker voorspelt nu al wie er de titel gaat pakken op de laatste speeldag
Vrijdag 02 juni 2023 - 10:30   I   door Redactie

Zondag is D-day voor zowel Antwerp, Union als KRC Genk. En bookmaker Unibet denkt nu al te weten wie van de drie kampioen gaat worden.

Met KRC Genk-Antwerp staat er een absolute topper op het programma en ook Union-Club Brugge zal mee beslissen over de titel.  Zo kan bookmaker Unibet opnieuw interessante weddenschappen aanbieden.

Kan Antwerp stunten door titel te pakken op KRC Genk?

Antwerp miste vorige week een unieke kans om in eigen stadion de titel te pakken tegen Union. Er is nu nog wel een tweede kans, maar die is zoveel moeilijker. Ook Unibet ziet dat zo en zet de winstkans van Antwerp aan 2.70 tegenover 2.40 voor Genk. Dat zou de deur openzetten voor Union.

Pakt Union de titel door te winnen van Club Brugge?

Amper iemand die nog over Club Brugge. Niemand die blauw-zwart punten ziet pakken op het veld van Union. Ook Unibet zet de Brusselaars als absolute topfavoriet. Met een winstkans van 1.58 voor Union tegenover 5.55 voor Club Brugge zou Union zo de titel pakken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Poll: Wie zal kampioen worden volgens jou?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023