Megan, het nieuwe lief van Lukaku, neemt geen blad voor de mond: "Mijn vagina"

Megan, het nieuwe lief van Lukaku, neemt geen blad voor de mond:
Vrijdag 02 juni 2023 - 10:45   I   door Redactie

Megan Thee Stallion (28), bekend van haar hit 'Savage', werd hand in hand gespot met Romelu Lukaku. Dat gebeurde op het huwelijk van Lisandro Martinez, de ploeggenoot van Lukaku bij Inter.

Big Rom heeft dus een nieuwe liefde gevonden. Dat dit Megan Thee Stallion is, is wel verrassend. Ze had tussen 2020 en 2023 een relatie met Pardison Fontaine. Lukaku zelf heeft twee kinderen en werd nog niet zo lang geleden gelinkt aan de mama van zijn kinderen. Dat blijkt dus niet te kloppen.

In juli 2020 werd Megan het slachtoffer van een schietpartij. De dader was de Canadese rapper Tory Lanez, meteen ook de ex van Megan. “Ik wist niet of hij me zou neerschieten en vermoorden. Ik was echt bang, want er was nog nooit op me geschoten", zei ze. Nadien kreeg ze veel kritiek op sociale media. Ze zou aandacht gezocht hebben. Mannelijke collega's maakten Stallion belachelijk.

Pesten

De Amerikaanse beet terug. “Ik zal voor mezelf opkomen en niet toestaan ​​​​dat twee mannen me pesten", citeert HLN haar. "Ik ben niemands eigendom. Een man kan zo middelmatig zijn als hij wil zijn, maar toch geprezen worden. Een man kan praten over hoe hij op het punt staat om drugs te gebruiken, maar als ik iets zeg over mijn vagina, is dat blijkbaar het einde van de wereld.”

Poll: Was jij verrast door dit nieuws?

TAGS  I  Inter

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023