OFFICIEEL: AA Gent is sterkhouder kwijt en moet op zoek naar een vervanger

OFFICIEEL: AA Gent is sterkhouder kwijt en moet op zoek naar een vervanger
Zondag 04 juni 2023 - 11:30   I   door Redactie

In play-off 1 volgt de ontknoping pas zondag, maar over play-off 2 is zaterdag al het doek gevallen. Waardoor ook voor AA Gent het seizoen afgelopen is.

En dat durft wel eens gepaard gaan met een afscheid. Dat is ook nu het geval, want na Standard kondigde Vadis Odjidja-Ofoe officieel zijn vertrek aan. "Ik denk dat het vanavond een afscheid is, ik ben mij daarvan bewust", klonk het bij Sporza.

"Ik heb geen contract meer voor volgend jaar." En dat zal er voor de 34-jarige middenvelder ook niet meer komen. "Het is een mooie periode geweest met ups en downs, maar aan alle mooie liedjes komt een einde."

Waar zijn toekomst ligt, weet Odjida zelf nog niet. "Vandaag is hier het afscheid en daarna zien we wel. Ik voel me nog zeer goed, ik heb vandaag ook laten zien dat ik zeker nog van waarde ben. Ik denk dat ik nog een paar jaar zal blijven voetballen."

Eer

Besluiten deed de ex-Rode Duivel met: "Ik ben een echte Gentenaar, het was voor mij een hele eer om hier te mogen spelen en kapitein te mogen worden van de ploeg. Ik heb heel veel mooie momenten meegemaakt en die wegen zeker op tegen de ontgoochelingen."

Poll: Vind je het vertrek van Odjidja een verlies?

TAGS  I  AA Gent  I  Standard  I  Westerlo  I  Cercle Brugge

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023