De Bruyne ziet Verheyen vlak voor finale uithalen: “Niets te zeggen thuis!”

De Bruyne ziet Verheyen vlak voor finale uithalen: “Niets te zeggen thuis!”
Zaterdag 10 juni 2023 - 08:00   I   door Redactie

Zaterdagavond neemt Manchester City het op tegen Inter in de finale van de Champions League. Het wordt een duel tussen twee Rode Duivels: Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku.

Die eerste wordt bij City getraind door Pep Guardiola. De Spanjaard wil eindelijk de 'beker met grote oren' naar het blauwe deel van Manchester halen, iets waarin hij al enkele jaren op rij gefaald is.

Bij Het Nieuwsblad blikten boezemvrienden Peter Vandenbempt en Gert Verheyen vooruit naar de match. Er werd hen gevraagd wat ze van Guardiola zijn gedrag vinden. “Erover, los erover”, antwoordt Verheyen.

“Het schijnt dat hij thuis niets meer te zeggen heeft. (lacht luid) En dat het eruit moet. Neen, serieus. Het is niet sympathiek”, aldus de analist. Ook Vandenbempt denkt er zo over: “Ik denk dat Guardiola gewoon geen sympathieke man is.”

Chagrijnig

Vandenbempt geeft nog een extra woordje uitleg: “Alleen begint het nu op te vallen. Dat merkte je in het verleden al op persconferenties, waar hij chagrijnig antwoordt. Onlangs duwde hij bijvoorbeeld ook tweemaal de grensrechter in de titelmatch tegen Brighton... "

Poll: Geloof jij dat Guardiola een onsympathieke man is?

TAGS  I  Manchester City  I  Inter  I  Rode Duivels

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024