Maarten Breckx haalt vlak voor finale uit naar Kevin De Bruyne: “Dat is bullshit”

Maarten Breckx haalt vlak voor finale uit naar Kevin De Bruyne: “Dat is bullshit”
Zaterdag 10 juni 2023 - 20:30   I   door Redactie

Zoals bij iedere Champions League-wedstrijd zal ook zaterdag de avond bij VTM in goede banen geleid worden door Maarten Breckx. De presentator blikte nog voor de uitzending vooruit naar de finale.

Dat deed hij niet alleen, want ook Jan Mulder en Marc Degryse waren aanwezig in de studio van Het Laatste Nieuws. Maarten vroeg zijn gasten wie volgens hen het meeste stress heeft, De Bruyne of Lukaku. “Ik denk toch De Bruyne”, opent Degryse.

“Of misschien tóch Romelu, omdat hij op de bank moet starten en het zelf niet in handen heeft”, gaat de analist verder. “En ik zag op de persconferentie van Kevin dat hij héél chill was. Zelfs als ze niet winnen, gaat het geen drama zijn. Ze hebben al een fantastisch seizoen achter de rug."

Maar Maarten Breckx is het daar niet met eens: “Eigenlijk is het bullshit wat De Bruyne zegt, Marc!” Maarten vindt het seizoen van Guardiola en co. dus nog níet geslaagd. De Champions League winnen is al heel wat jaren het absolute hoofddoel en mocht dat nu (als topfavoriet) wéér niet lukken, dan zou dat toch héél zuur zijn. 

Poll: Is het seizoen van De Bruyne mislukt als hij de Champions League niet wint?

TAGS  I  Manchester City  I  Inter  I  VTM

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024