Ideale nieuwe club voor Eden Hazard: “Kan daar allerbeste niveau weer halen”

Ideale nieuwe club voor Eden Hazard: “Kan daar allerbeste niveau weer halen”
Maandag 19 juni 2023 - 21:00   I   door Redactie

Het is momenteel koffiedik kijken over waar de toekomst van Eden Hazard ligt. Een aantal weken geleden werd zijn contract bij Real Madrid in onderling overleg ontbonden.

Eén van de mogelijkheden is dat Hazard op 32-jarige leeftijd zijn schoenen definitief aan de haak hangt. Mocht hij beslissen om zijn carrière nog even verder te zetten, dan denken ze bij MIDMID te weten bij welke ploeg hij dat moet doen. “In de MLS, bij Inter Miami! Samen met Lionel Messi.”

Host Sam Kerkhofs is het eens met Evert Winkelmans en vindt dat geen slecht idee: “Volgens mij kan hij daar zijn allerbeste niveau weer halen. Die versnelling heb je daar minder nodig, ze voetballen meer met de bal aan de voet.” Winkelmans pikt weer in: “Het is ook positief voor Eden dat Messi daar nu speelt.”

“Messi gaat alle aandacht naar zich toetrekken”, concludeert de KV Mechelen-fan. “Beckham (de eigenaar van Inter Miami, red.) zal het wel regelen!” De Amerikaanse ploeg zou alvast een stevig plan klaarhebben voor Hazard. Een overstap naar RWDM zou weliswaar ook tot de mogelijkheden behoren.

Poll: Wat moet Hazard doen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Inter Miami  I  RWDM

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024