‘Toptransfer in stroomversnelling: Club gaat afscheid nemen van smaakmaker’

‘Toptransfer in stroomversnelling: Club gaat afscheid nemen van smaakmaker’
Woensdag 21 juni 2023 - 14:00   I   door Redactie

Bij blauw-zwart hebben ze al een aantal aanwinsten aangetrokken. Toch zagen ze vooralsnog geen enkele basisspeler vertrekken, maar daar zou snel verandering in kunnen komen.

Een aantal smaakmakers worden namelijk volop gelinkt aan een uitgaande transfer. Noa Lang lijkt met zekerheid te vertrekken, maar ook Tajon Buchanan staat dicht bij de uitgang. De Canadees presteerde de laatste maanden niet op topniveau. Toch heeft hij ook heel wat mooie dingen laten zien bij Club.

De polyvalente flankspeler wordt al bijzonder lang gelinkt aan het Italiaanse Inter, maar de laatste weken bleef het opvallend stil rond het transferdossier van Buchanan. Tot nu, want het Italiaanse Footmercato meldt dat de Milanezen de aankoopoptie in het huurcontract van rechtsback Bellanova niet gelicht heeft.

Die plek moeten ze natuurlijk opnieuw invullen. Journalist David Dicario weet dat de Milanezen snel zullen beslissen of ze gaan doorduwen in het dossier van de Canadees. Aangezien ze al een persoonlijk akkoord hebben én er plek is vrijgekomen, lijkt de kans bijzonder groot dat een toptransfer nakende is.

Poll: Zal jij Buchanan missen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Inter

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024