‘Fredberg vreest bij paars-wit nu voor driedubbele mokerslag op transfermarkt’

‘Fredberg vreest bij paars-wit nu voor driedubbele mokerslag op transfermarkt’
Woensdag 12 juli 2023 - 15:00   I   door Redactie

Er valt de laatste dagen heel wat transfernieuws te rapen rond recordkampioen Anderlecht. Met Kasper Dolberg en Louis Patris konden ze al twee mooie aanwinsten voorstellen.

Er staan volgens recente berichten nog drie spelers dicht bij een overstap naar paars-wit. Allereerst is er Santiago Hezze (21) van het Argentijnse Huracan. Transferspecialist Sacha Tavolieri meldt dat de onderhandelingen weliswaar zéér moeizaam verlopen.

Huracan moet een percentage van de transfersom doorstorten naar Hezze, maar de ploeg weigert dat te doen. Het dossier dreigt dus helemaal vast te lopen, waardoor Fredberg zich nu naar verluidt op Rodrigo Zalazar (23) gestort heeft.

Er lopen gesprekken met de aanvallende middenvelder van Schalke 04, dat vier miljoen euro vraagt. Het grootste struikelblok in zijn dossier is volgens Tavolieri het gewenste salaris. Maar ook dat Zalazar zelf een overstap naar Brussel niet echt zou zien zitten, helpt natuurlijk niet.

Driedubbele domper

En daar houdt het slechte transfernieuws niet op. Anderlecht heeft een akkoord bereikt met Brentford over vleugelaanvaller Sergi Canos (26), maar de Spanjaard zou een overstap naar Valencia verkiezen. Anderlecht dreigt dus een driedubbele transferdomper te slikken.

Poll: Als Anderlecht maar één van deze spelers kan aantrekken, wie zou je dan kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Huracan  I  Schalke 04  I  Brentford

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024