Club-fans zien de nieuwe Noa Lang opstaan: “Nu moet ík België heet maken”

Club-fans zien de nieuwe Noa Lang opstaan: “Nu moet ík België heet maken”
Donderdag 13 juli 2023 - 18:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge namen de fans onlangs afscheid van Noa Lang. PSV betaalde een recordsom van vijftien miljoen euro voor de Nederlandse vleugelaanvaller.

Lang was natuurlijk geducht voor zijn voetballende kwaliteiten, maar dat is zeker niet de enige reden dat hij zó bekend was in België én Nederland. De voormalige Club-sterkhouder is - zoals iedereen weet - ook niet op zijn mondje gevallen.

Bjorn Meijer zag bij de transfer van Lang niet alleen een ploegmaat, maar ook een vriend vertrekken. “Ik ben blij voor hem dat die overstap gelukt is”, aldus Meijer bij Voetbal International. “Wat mensen van hem denken, maakt hem niet uit.”

“De grootste misvatting rond Lang is dat hij niet goed met mensen zou zijn. Iedereen bij Club kan beamen dat hij dat wel is”, aldus Meijer. De linksback is alvast klaar om de rol van Lang als smaakmaker over te nemen.

Belangrijk

“Nu moet ik de Belgische competitie maar heet maken!”, verwijst hij naar een bekende uitspraak van Lang. “Ik wil allereerst weer fit raken en wedstrijdritme opdoen. Daarna wil ik gewoon nog belangrijker worden dan vorig seizoen.”

Poll: Wie zal er volgend seizoen titularis zijn bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSV

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024